A já zase nechápu, proč se dneska všechno tolik řeší??? Dceři jsem uši píchnout dala a byla jsem z toho docela hotová. Ale pak to byla jenom taková malá chvilinka, že jsem si nadávála, proč jsem z toho byla tak hotová. Navíc jakmile jsem jí vzala do náručí, tak plakat přestala. A to jí to dělali normálně. Moje nevlastní sestra náušnice nemá a chtěla by je (je jí 15) a je naštvaná, že jí to máma nenechala udělat jako miminu. Teď se toho bojí a pořád se nemůže rozhodnout. Chtěla by je a bojí se bolesti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.