moc mě zaujal článek Naše Eliška je šťastné dítě a velmi ráda bych příběh té paní a její rodiny zpracovala do sobotní přílohy Lidových novin Relax. Myslím si, že to, jak se v těžké životní situaci zachovali a jak si teď užívají života s dítětem, které by většina lidí asi nenechala ani narodit se, by mohlo inspirovat mnoho párů, které se ocitly v podobné situaci.
Mohli byste mi prosím předat alespoň e-mailový kontakt na Eliščinu maminku?
Předem mockrát děkuji. V případě dotazů mi prosím zavolejte: 724 014 437 nebo 225 067 373.
S pozdravem a přáním všeho dobrého pro server rodina.cz, Lucie Bartošová Lidové noviny
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.