... - taky bych to miminku nikdy neudělala a nechápu proč je to tady tak rozšířené (třeba z Německa, kde jsem žila, to v takové míře neznámú. Kromě toho že to nese zbytečná rizika (zranění při hraní, zánět, alergie, narušení akupunkturních bodů...)! A ani se mi to u tak malých dětí nelíbí! Když už, tak se podle mě mohou svobodně rozhodnout ve věku, kdy už vědí o co jde. A ne aby malé holčičky "nuecně" dostávaly naušničky už v době kdy je to "o nich bez nich" (a nelze to srovnávat s oblečením apod., protože jde o víceméně trvalý zásah).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.