Ahoj,já jsem s u tohoto článku taky pousmála.Měla jsem podobné zkušenosti s těmito primitivními postavičkami.Když jsem je viděla,musela jsem zírat,na co ty dnešní děti koukají.Ale děti si vybírají podle sebe.Můj autistiský syn je zbožňoval,moje neteře jsou malé a koukají se na ně taky.Opakují základní výrazy a slova a jsou nadšené.Moje děti i neteře mají doma plyšové Teletabies doma v postýlkách.No,někdy se nestačíme divit,co našim dětem rozváže jazýček.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.