Sally fakt dík za příspěvek, mluvíš mně z duše. Moje malá měla v roce 9kg a váhově jsme se pohybovali vždy kolem 3-5tého percentilu. Ale přesně jak píšeš, je živá tak jí to asi stačí. Jinak ona teda ani nemá ráda sladký, pije pouze vodu a UM. ( Z toho ostatne žije). Buchtu by do pusy nevzala a teď jsme spolu pekly vanilkový rohlíčky, tak jsem si myslela, že ji aspoň takhle nalákám. A ona teda ochutnala malej kousek, což je pokrok (dokonce to ani nevyplivla), ale další kousek už nechtěla. A to bylo jediné co snědla za dopoledne.... Samozřejmě, že chodíme ven, do cvičení, do plavání, neplácám ji hloupostma, snažím se ji nenutit (to někdy poruším), ale ona prostě jíst nepotřebuje. Naštěstí fakt krásně pije UM, takže žije z toho. Kupuji ji i s probiot. kulturama, tak snad má všech vitamínů a minerálů dost. U všech kamarádek jsou prázdný stoly, aby děti neujídali. U nás jsou tam v mističkách suš. ovoce, oříšky, klidně i sušenky pro návštěvy a ona se toho netkne. A určitě to není tím, že by byla přejezená
Takže rady tipu nechat vyhladovět, chodit na vzduch..... jsou sice pěkný, leč u notorických nejedlíků jaksi naprd