Kéž by vše bylo tak ideální! Myslela jsem si to samé, ale ouha - po návratu z nemocnice po operaci nám dcerka nechtěla jíst co předtím. Snídani vynechává, ovoce a zeleninu už nechce taky syrovou, takže zeleninku jen v polévce, špenát pouze s těstovinami. Omáčky - to dříve baštila jakékoli, tak nyní vůbec. Takže my s jídlem opravdu taky už nevíme co bychom připravili, možná mi příspěvky ostatních maminek něco poradí. Ale rozhodně to není o tom předkládání zdravého, kvalitního dobrého jídla jak jsem se dočetla hned v prvním příspěvku. A to nevnucuji žádné brambůrky, sušenky a jiné pochutiny z reklamy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.