Tak to bohužel nemůžu souhlasit. Moje jídlo chutná všem, cizí děti se po něm můžou utlouct. Vařím každý den čerstvé, nikdy nedávám mezi jídly, umělé a sladkosti. Přesto moje dcera nejí skoro nic. Je jí dvacet měsíců, k jídlu si dá maximálně pět soust čehokoliv a jinak pije mlíko. A to především v noci. Zkoušeli jsme vyhladovět, ale nepomohlo to, vydrží velmi dlouho a já nemám nervy na to si představovat její sražený žaludek. Je pravda, že už od narození byla směšně malý jedlík. Prospívá ale krásně a je zdravá. Tak jsme se to naučili hodnotit tak, že když teda prospívá, asi má dost.Doporučuji ostatním to samé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.