Zaplať pán Bůh za tuhle diskuzi. Mám tři děti. Dva starší (25, 21 let) nikdy problém s jídlem neměli. Nejmladší, skoro tříletý, taky problémy neměl. Do svého druhého roku. Od té doby bojujeme. Ne každý den, ale hodně často. Díky téhle diskuzi jsem zjistila, že se bojím zbytečně a bojuju taky zbytečně. A že jsem na nejlepší cestě znechutit mu jídlo celkově. Díky za všechny názory a poznatky. Zkoušeli jsme s manželem kde co a ne všechno mělo úspěch. Tady jsem načerpala zase několik typů, jak to zkusit jinak a třeba se to osvědčí. A zaplať pán Bůh, že ten náš skřítek má rád zeleninu a sýry - na tom se snad přežít dá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.