Neodsuzuju tě za to jak vychováváš syna,sama mám podobnýho dáblíka doma a jsem skoro pořád na něj sama.Takže ti v tomhle rozumím není to jednoduchý,nevim proč si do toho šla příjde mi že jsi rozumná ženská co si dokáže někoho najít i normálně.Pokud ne tak ber martina,protože to je bezvadnej chlap.Kdybych neměla manžela tak do něj jdu,no aspon jsi přišla na to co tě v nitru trápilo a zjistila si co jsi o sobě nevěděla.Nesmíš to brát tak tragicky,né všechno se povede.A né každý tě kritizuje jsou i tací co ti drží palce a bohužel náš národ je takový že i kdyby to dopadlo jinak stejně tě budou kritizovat.Kristína
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.