| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku "Hledá se táta" očima maminky

Jano, viděla jsem jeden díl, ve kterém jsi právě na svého syna křičela. Na jednu stranu naprosto chápu, že člověku ujedou nervy a neodsuzuji tě za to, já jsem sama pěknej cholerik a taky vcelku přísná matka. Na druhou stranu si ale myslím, že zveličuješ to, jak se tvůj syn chová - považuješ to za hrozné zlobení a on se přitom chová úplně NORMÁLNĚ na svůj věk. Nevím, jaké máš sociální kontakty, ale možná by ti pomohlo být víc s ostatními maminkami s dětmi stejného věku, abys viděla, že tvoje dítě nedělá nic až tak vyjímečného, za co by si zasloužilo označení "ďáblík". Určitě je to pro tebe těžší, když jsi na něj sama, tak asi máš sklon vidět to černější, než to je. Strach z toho, že "neumím být dobrá máma" to ještě komplikuje, to pak reaguješ ještě podrážděněji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.