Milá Jano..
nic si z toho nedělejete,opravdu..Ono odsoudit umí každý.Já sama sledovala tento pořad pravidelně,a obdivovala vás jakožto maminky do čeho ste se to pustily.Těžko říct jak bych reagovala já být sama s dětma bez manžela..prostě neodsuzuju nikoho,bylo to něco nového,jiného a i když to něco vzalo a dalo,byla to zkušenost a ta je k nezaplacení..život se zase vrátí do normálu..joj reality show sou sledované a jiné to nebude..a střihači si hold pohrají,maji to v popisu práce,takže co se dá dělat v dnešní době..romantika v tv asi nebude..Já sledovala Big brother,Vyvolení,Výměna manželek a vždy akorád teda ty lidi litovala a obdivovala za to že tam šli a měly na to nervy a odhodlání..ted už sem zase viděla upotávku jak hledají ženy-blondýnky opět do nějáké show..takže hledá se táta,na to se brzo zapomene a bude zase něco nového a sledovaného :o))hlavu vzhůru,ste fajn maminka,Jiřík je krásnej šikovnej chlapeček a určitě je pro Vás někde ten pravý partner a tatínek..on si vás najde,nebojte...:o)))přeju hodně štěstí a usměvu do dalších dní...