No, já si také myslím, že ten pořad podporuje kdokoliv, kdo se na něj dívá. Já jsem ani jeden díl neviděla, nevím, jak tím trpí či netrpí děti, ale děti to myslím mají hodně těžké i při natáčení jakéhokoliv filmu, kde je např. nutí, aby brečely, ačkoliv ty maličké berou všechno vážně, atd... a toto podporuje každý kdo se kouká na televizi nebo chodí do kina. Nedovedu si představit co může být na tomto pořadu tak výjimečně (pro děti) hrozného.
Sama bych do pořadu nešla, jednak nemám pocit, že by to byl dobrý způsob hledání partnera, jednak je mi jasné na čem si tvůrci pořadu smlsnou, jak si vše upraví atd.- jak píše autorka. A vůbec nechápu, proč by mě měl někdo 24 hodin sledovat a natáčet.
A co se týká výchovy syna- Jano, sama nejlíp posoudíš, co byla pravda, co bylo zkresleno, důležité je, zda jsi se svou výchovou spokojená Ty sama a pokud nejsi, třeba Ti zpětné sledování pořadu přineslo zajímavý podnět k přemýšlení a ke změně (nikoliv k výčitkám!) Ostatní myslím nemají vůbec co soudit a hlavně, Tebe jejich soudy nemusí zajímat.
Jak už psali mnozí, kdož jsi bez viny...
(pro upřesnění- řvaní na děti rozhodně neuznávám, tedy jako způsob výchovy po zralé úvaze zvolený, to, že ujedou nervy je omluvitelné, pokud má tedy člověk vůli na tom něco měnit)
Jo, a ještě přeju nějakého bezva tátu