To je známá věc, že kvůli sledovanosti jsou schopní téměř čehokoli. Já bych do žádného podobného pořadu nešla ani za nic. Šikovný střih udělá hodně. Jako v 3 dílu Básníků, jak nakonec Šafránka vyhodili do Bezdíkova. Taky stačil dobrej sřih. A kdo má rozum, tak to ví a nemůže si na vás udělat názor na základě takového pořadu. Pořad jsem tedy sledovala a nemyslím, že jste z toho vyšla nějak extra špatně, přece nemusíte za každou cenu vybrat jednoho chlapa, když vám z nabídky nikdo nevyhovuje. Teda Martina mi bylo docela líto, ale asi by to nefungovalo. A nebojte se, za pár týdnů se všechno vrátí do starých kolejí a nikdo se na vás nebude dívat špatně. A určitě najdete někoho, kdo vás s Jiříkem bude mít rád a vy budete mít ráda jeho. Hodně štěstí!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.