Milá Ulriko, když čtu váš příspěvek, musím přiznat, že podobně vychovávala i moje mamka mě a má to stejný výsledek. Jenže já vidím chybu jinde. Přísná výchova vedoucí k samostatnosti a slušnému chování byla podle mě na místě a jsem jí za to dneska vděčná, ale chyběl tam ten protipól - nemazlili jsem se, nikdy jsem od ní neslyšela "mám tě ráda", nikdy jsme si nepovídaly - prostě chyběl tam ten citový kontakt, a to byla myslím chyba. Svému synovi dávám své city najevo seč mi síly stačí, tak to snad mezi náma bude podstatně lepší, tomu věřím! Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.