hleda se tata sem sledoval od zacatku az do konce. duvod byl prosty. narozdil od jinych reality show, slo o zajimavy socialni experiment.
jako kdyby skupinu trech hladovych postavili pred svedsky stul a nataceli, jak se u toho zachovaj. v tomto pripade, tri damy, ktere nemaji moc velkou moznost vyberu, byly v opacne situaci. archetypalni zapletka (kdo ziska princeznu) mi umoznila poznat leccos o chovani zen a muzu.
o vlivu strihacu nemuze byt rec, krom sestrihu upoutavek. Kazda z trech dam se chovala presne podle toho jaka je. z meho pohledu, jedina zajimava mezi nimi byla pani policistka, ktera ukazala obrovsky smysl pro realitu.
gabina nemohla prekrocit svuj stin. Pohled na celou rodinu pak ukazal i proc. asi nejjednodussi charakteristika - vycuranost.
jana se zase prilis zere a ztraci se ve svy sebestrednosti. sceny s klukem mne nepohorsovali ani trochu. ukazky jejiho chovani mne chvilemi vyvolavali az fyzicky odpor.
presto, nejvetsi zahadou pro mne zustavaj napadnici jany a gabiny. je neuveritelne, jak malo staci chlapum a jeste vice mne prekvapuje jejich ochota delat ze sebe sasky.
Osobne mi tento porad ukazal leccos :)))
Předchozí