Milá Jano,
reality show jsem sledovala a každý týden jsem se těšila na pokračování. Brala jsem to jako zábavu, sama bych neměla odvahu.Byli jste mi sympatické svým způsobem všechny tři i když věkově mám nejblíž k vám.To, že televize zkresluje pochopí snad každý rozumný člověk a ten kdo vás dokáže jen odsoudit je podle mě primitiv. Jsem na mateřské dovolené s 2-letými dvojčaty, sice jsem spokojeně vdaná, ale manžel je taky dost pracovně vytížený, takže jsem většinu času s dětmi sama. Dají mi zabrat a někdy jsem tak vynervovaná a utahaná, že kdyby mě v té situaci někdo natáčel, tak řekne, že jsem asi zralá do blázince:)). Tak jak jste vy byla "přísná" na vašeho syna, tak bývá vytočených většina maminek. Mě to bylo sympatičtější, než kdyby to byl rozmazlený chlapeček, kterému se všechno dovolí. Řekla bych, že jste dost citlivá a asi ještě nevyrovnaná z předchozího vztahu a to je pak ve stresových situacích znát. Dáte hodně na lidi a trápíte se tím. Vykašlete se na to, to stejně neovlivníte. Asi by se k vám hodil nějaký dominantní partner a to tam žádný z nich nebyl,chvílemi mi to připadalo jak klučičí pionýrský tábor a vy jejich vedoucí:) Zamilovat se na takové akci by byla asi náhoda, pár hodných chlapů by se tam našlo, ale chápu, že když vám někdo řekne "miluju tě" a pomalu jste se ani nevzali za ruce, je to takový divný a to vám můžou nosit kytky a udělat pro vás první poslední a nejde to. Ale náhody se někdy stávají, já jsem začala se svým manželem taky neromanticky, i přes to, že oba romantici jsme. Seznámili jsme se přes internet a byla to taky velká náhoda, když si vezmu, že tam bylo zaregistrováno kolem 20-ti tisíc lidí...Na první schůzku jsem šla strašně nervozní, ale zároveň to brala s "rezervou", prostě jako jeden z pokusů. No a pak jsme si toho měli tolik co říct, že jsme ztrávili první asi 4-hodinové rande a já dobýhala poslední autobus. A dneska jsme spolu 5 let manželé a máme 2 krásné děti.
Takže, já vám přeju,aby jste potkala chlapa, s kterým vám bude dobře. Určitě se objeví, jste chytrá, inteligentní, pohledná a odvážná(když jste šla do takového pořadu). A už se neospravedlňujte a nedělejte si výčitky.Hodně štěstí!!! Petra
Předchozí