nikdy nevíš, do čeho jdeš. Takovéhle odsuzování lidí se mi příčí. Kdo si myslíš, že má právo rozhodnout, kterého člověka usmrtíme a kterého necháme žít? A co třeba lidé, kteří mají nějakou genetickou zátěž v rodině, na kterou se testy nedělají, nebo různá postižení a rozhodnou se mít děti? Co nepřizpůsobiví jedinci, kteří npracují a jejich děti nejspíš taky nebudou a ten souciální systém vysávají celý život? Těm všem bys zakázala mít děti? Podotýkám, že jsem ateista, takže můj pohled na věc nemá s vírou nic společného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.