Už jsem tu asi kdysi psala o mém strejdovi (bratr babičky) který byl mongoloidní. Pořád pomáhal všem kolem s jednoduchými pracemi, snažil se být užitečný, došel dokonce i pro nákup do obchodu. Tam ho znali a peníze si sami spočítali (nikdo by ho neokradl). Když prababička umřela, šel do domova důchodců a tam pomáhal v kuchyni, na zahradě, s ostatními obyvateli. Neustále se usmíval a byl spokojený. Z domova k nám nechtěl ani na vánoce, bylo mu tam dobře. Jeho matka se mu strašně věnovala celý život a bylo to znát. Nesoudím nikoho, je na každém jak se rozhodne a co si zvolí. Ale nikdo by neměl nikoho odsuzovat ať se rozhodne tak či onak. Já sama jsem vděčná že jsem nikdy nic takového řešit nemusela, protože nevím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.