| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku "Hledá se táta" očima maminky

Jano a co kdybyste koukla na věci trochu jinak. Ano, dneska není moc příležitostí k seznámení, ale:

vy máte myslím velice vysoké nároky na muže. Měla jsem takovou spolužačku, která do dodnes /skoro 40 let/ svobodná, protože nějak promeškala tu správnou dobu a pak ti, co byli k mání, se jí zdáli všichni "pod její úroven". Tj. vysloveně alfa-samci, takoví, po kterých je největší poptávka. Ti ovšem "z trhu" mizí pochopitelně záhy. Vy opravdu myslím máte stejně jako Gábina vysoké nároky, akorát že ta přesně dokázala definovat, co chce.
Rozebírat jí tady nebudu, byla mi z vás nejmín sympatická, stejně jako její rodina. To, že máte vysoké nároky, jste jednoznačně dávala najevo, když jste se o nápadnících dost nevybíravě vyjadřovala.

to, že zapojíte při vybírání rozum, považujete za něco špatného, ale kolik štěstí vám přineslo sázet jen na slepé emoce - možná jste trochu nezralá? trochu moc navzdory věku pořád idealistka a romantička?

a možná si i trochu dost hýčkáte svoje staré křivdy

ale nejvíc by mi asi vadilo skutečně to, jak jste se o těch chlapech vyjadřovala. To není upřímnost, ale trošku neurvalost. V tom jsem hluboce ocenovala Naďu, která z vás měla dá se říct co se týká "mužské atraktivity" nejzůženější výběr" přestože lidsky mnozí její nápadníci byli dost kvalitní, a přestože ten onen "nebyl esem její hitparády", odpustila si na jeho adresu hanlivé poznámky dokonce se i snažila, aby se každý včetně těch, které věděla, že si nevybere, cítil dobře - působila na mě jako poctivka, strašně rovná a férová ženská a ohleduplná, navíc lidsky zralá...bohužel, jak je v životě pravidlem, chlapi se spíš chytli prvoplánově na "obal", aniž znali obsah - tím myslím vás a Gábinu, které působíte na první dojem atraktivněji než Nada

a to ostatní - jste nervák, možná trochu sebestředná a neschopná nadhledu a řekla bych, že všechno moc řešíte - což se projevuje jak v tom, že se klepete z mínění okolí, tak ve vztahu k mužům, tak ve vztahu k synovi. Možná by to chtěla být trochu pozitivní, dokázat hodit věci za hlavu, zasmát se...to vy moc neumíte.

Třeba by to chtělo některé věci přehodnotit včetně sebe, abyste v životě došla štěstí. Ono není umění umanutě si trvat na některých ideálech, ale vidět život reálně. Neříkám, že jste špatná ženská, protože vás neznám. Ale můžu říct, že na začátku pořadu jste na mě působila líp, než na konci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.