Zdravím Jano
být Vámi, absolutně hodím všechny negativní názory za hlavu. Vím, že se mi to lehce říká, ale nikdo není sympatický všem okolo, tím, že jste byla určitou dobu takto "na očích" jste takovému tlaku vystavená o to více. Sama mám vystudovanou pedag. fakultu, takže se dá říct, že mám na výchovu a vzdělání "papír" a na rovinu přiznávám, že občas při výchově svých dvou malých dětí taky zvýším hlas. Podle mě na tom není nic špatného. Rozhodně nemůžu říct, že bych měla nějaký špatný pocit z výchovy Vašeho syna, určitě jste skvělá máma. Každý inteligentní člověk pochopí, že před kamerou je těžké se chovat naprosto přirozeně, nervy pracují a Vy jste jistě chtěla, aby se Jiřík po dobu natáčení choval bezproblémově a on "potvůrka"
si občas dělal co se jemu chce, pozlobil Vás a to je pak těžké zachovat si /před tolika diváky/ chladnou hlavu a řešit to naprosto v klidu. Navíc je mi jasné, že kdyby jste se k němu x hodin chovala mile, všechno mu mile vysvětlovala, na všem se s ním po dobrém domluvila a pak jednou zvýšíte hlas - tvůrci pořadu si jistě vyberou tento okamžik, protože je jistě zajímavější.
Ale to snad většina lidí chápe, takže ty, kteří to nepochopili, naprosto ignorujte a nenechte se rozhodit. Chtěla bych vidět všechny ty kritiky, jak oni vychovávají své děti, všechno řeší v klidu, děti si jistě nechají mlčky vše v klidu vysvětlit, hned se podle toho zařídí a už nezazlobí.
Jistě, spoustu věcí se dá řešit po dobrém, ale někdy je přísnost na místě. Buďtě v pohodě a nenechte si ničím a nikým kazit Vánoce. Máte mé plné sympatie stejně jako ostatní maminky. Musím říct, že jste všechny tři mnohem sympatičtější než všichni potencionální tatínci (bohužel) - z tolika nápadníků bych si opravdu nevybrala ani jednoho a to ani u jedné z maminek.. Jen mě to utvrdilo v tom, že na světě je tak málo chlapů pro život..sama jsem měla stejné požadavky jako Vy - sympaťák, o kt. se může ženská opřít a zároveň tam musí být oboustranné jiskření, kupodivu se mi podařilo najít - a jsem přesvědčená, že i Vy v blízké době toho pana Pravého potkáte. Určitě nějací fajn chlapi pořád existují a možná spoustu z nich by Vás chtělo, jen se báli jít do televize. Není už třeba náhodou někdo takový na obzoru?
Pořad teď pro Vás možná neznamená úplně růžové vzpomínky, ale myslím, že tím jak jste se zviditelnila, určitě budete mít o to více nápadníků, držím pěsti.
A ještě dodatek, četla jsem tu v některých reakcích "chudáci děti" - to nevím proč, děti z toho mají jistě jen prima zážitky a určitě se rády svým kamarádům pochlubí, jaké mají zkušenosti z natáčení a možná si budou připadat na čas jako ti "slavní", což jim přeji
Mějte se !