sledovala jsem celý pořad od začátku až do konce. A nezdálo se mi tam nic tak hrozného. S výchovou Jiříka naprosto souhlasim. Oni jsou chvíle když už je člověk úplně nadoraz a neví kudy kam a to mam doma manžela. Natož být na všechno sama, nedostat se do společnosti a mým tak trochu asi co jsem pochopila nefunkční vztah s rodiči. Svou dceru miluju nadevše a je hrozně živá a nikdy bych ji neublížila, ale jsou chvíle kdy na ni ječim jak hysterka protože už prostě nemůžu zkouší co si může dovolit a dovoluje si to snad 100x a kolikrát i s úsměvem. Ono se tady všem hrozně dobře radí když dítě neposlechne vás tak ho okřikne alespoň ten druhý a už je to o něčem jiným. Ono se taky hrozně dobře radí se seznamováním, ale ono když jdete do hospody nebo někam do společnosti trvá hrozně moc dlouho než od toho druhého zjistíte něco konkrétního a na mateřský toho času tolik není a zase takhle s tou reality každý protějšek zhruba ví do čeho jde, už z vaší úvodní vizitky. Co se mi ale trochu opravdu trochu nelíbilo bylo některé hodnocení ale všech maminek. Proti Nadě nemůžu říct téměř nic, ale když jste taky tak chytrý tak pokud vím tak Jana řekla, že se ji nelíbí zrzaví, ale i Naďa ve finále i když věděla, že ji miluje řekla jednomu z účastníků že ji nepřitahuje a to musela vědět už taky od začátku ne? A dotáhla to s ním až do finále a to muselo být pro něho taky dost trapný. Kdyby se to stalo mě tak by mě to hodně ranilo protože ty naděje v něm živila bojoval o ni a vlastně na konci zjistil že zbytečně. Nedej na kritiku ostatních oni ani nemají právo tě soudit nikdo nemůže říct jak by se zachoval dopředu. Já bych tam trémou koktala jak osel. Je to tvoje zkušenost a jsi o něco chytřejší a bohatší o kamarády. Přeju hodně štěstí jak ve vybírání partnera tak v životě. Pěkné svátky pokud to jen půjde a zdravého hošíka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.