Pracuji jako personální manažerka.Fluktuace zaměstnanců ve firmě je naprosto standardní, nicméně velké procento zaměstnanců především z řad mladší generace (a hlavně z těch nových)se velmi rádo ohání svými právy. Mají velké požadavky na mzdu, ale bohužel, pokud jde o jejich povinnosti, které vyplývají z jejich pracovní smlouvy, tam je to katastrofa. Jejich "předností" je lenost, neschopnost kreativně pracovat a především nezodpovědnost. Odpovědnost (nemluvím o loajalitě k zaměstnavateli o tom raději nemluvím) to je pro mě naprosto nejdůležitější chybějící vlastnost. Zákoník práce si rádi upravují podle svých potřeb. A opravdu velmi rádi se jím ohání..... Tento postřeh není jen můj subjektivní dojem, měla jsem možnost ověřit si tuto skutečnost i s dalšími kolegy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.