Ahojky,
myslím, že se nemáš proč trápit.Chovala jsi se a jednala naprosto v pohodě a férově.Mohlo to být horší, jak z Tvé strany , tak z TV.Myslím, že Ti rozumím, mám podobnou povahu, navrch drsoň a uvnitř měkoň.Musíš brát s nadhledem, že ne všichni Tě pochopí, úplně vidím některé diváky, jak vše silně prožívali a nakonec se nedočkali, že jsi si nevybrala toho prince, pro kterého jsi tam šla.Ale normálnímu člověku musí být jasné, že za takových to podmínek to není dost možné, šlo o šou , kterou jsi prošla a myslím, že zcela bez chyby, jelikož nějaké výkyvy se dají očekávat a jsou přirozené.
Pro diváka zajímavé.
A ohledně výchovy?VIděla jsem ten díl, jak jste byli na kolotočích, a komentovala jsem to, že na mne by zavolali sociálku, mám 3 kluky nejstarší 3roky, a nejsou to vůbec žádní andílci, tvrdá musím být často, jinak by mne vezli.Mám to zatím jen dvakrát(třetí je mimi), takže mi někdy přijde, že je jen buzeruju, ale prostě, jinak to s nima nejde, a myslím, že taková je většina, ten kdo má čertíky tak to zná, kdo má andílky, bude se pohoršovat.
Nikdy se nikomu nezavděčíš.TAk hlavu vzhůru, čas to vstřebá.
Myslím, že trápit se opravdu nemusíš, za to to nestojí, užívej si s dítkem a ten chlap na 100% dorazí, toho bych se nebála.
A bude takovej, že Tě pochopí, jako ten můj a i po 10 letech mne zbožňuje a občas se tomu divím, jsem řádná semetrika a on to bere s klidem.I ten tvůj si tě najde.Držím palce, aby si to ustála a přeji pěkné svátky.