Ahojky,tak me se porad libil. Jestli me neco opravdu zarazilo, tak to bylo to prohledavani v byte Tomase, z toho jsem mela takovej divnej pocit... Jinak jsem se tesila na kazdy dil a byla jsem zvedava, jak se tam budou rozvijet city. Takovyto typ poradu se mi libi daleko vic, nez filmy. Muzete stokrat rikat, ze je to sestrihano a tak to neodpovida realite. Ja si ale myslim, ze pozornemu divakovi neuniknou chvilky, kdy si tam nikdo na nic nehraje a rozhnodne jsou tam opravdovejsi chvile, nez ve vymyslenem deji filmu. Opravdu kvalitni film s nejakou hlubsi smysluplnou myslenkou jsem uz opravdu hodne dlouho nevidela. Ja jsem tedy rozhodne pro takove typy poradu jako "Hleda se tata".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.