Přidat odpověď
Věruš,já se ani dívat nebudu,ptž mi stačí ten Pája,musí to být rozný,pak mám ještě lahůdky v té knížce,co mám na studium půjčenou od kožařky,tam je také hnus fialovej...
Na školku nyní nemysli,nech to koňovi,neboj,půjde to.To aby jsi ho brala pak zpět nemá smysl.Měsíc je podle mě ještě málo na úplný zvyknutí,někdy to trvá i dva měsíce.To ti rodiče prostě ustoupili a bylo tak,jak si přálo děcko a co bude následovat???To,že příště udělá ještě větší cirkus,prostě se to musí přežít vybojovat,jako vše ostatní.Když se přestává kojit,tak je to také podle mě stejně hrozný,ale je to to samé...neboj,za pár dní ,max.do toho měsíce to bude dobrý.Zvlášť když je to taková malá školka,u nás v těch ostatních školkách je při plných stavech třeba 28dětí a to je pak hnus.V naší třídě je max.16,ale většinou je jich tam tak 12dětí.
Dnes byl Pája OK,už se mu některý odlouply,řekla bych,že nejhoří je za náma a to z 50%,ptž nás to čeká ještě jednou.Zítra snad ještě ne,ptž jdou k babi,já jsem dostala lístky na muzikál,tak jedeme s Petrem do Prahy na celou sobotu.Už se těším:))
S.
Předchozí