K tomuto clanku mi dochazeji slova... Pri cteni (se slzami v ocich) jsem musela poradne pomuchlat sveho 17-ti mesicniho synka, ktery kolem mne pobihal a hral si. Jak muze nekdo nechat 18-ti mesicni robatko samotne... Vzdyt deti jsou to nejkrasnejsi a nejdrazsi, co v zivote je! Nemam slov k celemu clanku, je to dojemny pribeh. Nastesti s dobrym koncem. Zdeni, vytrpela jste si vic nez dost, je to velmi smutne! Je vsak uzasne, ze jste se pres vse dostala tam, kde ted jste a ja Vam i Vasi rodine preji jen to nejlepsi, stesti, radost a hodne lasky! Zaslouzite si to!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.