Mám pocit, že od 20.12. sním hodně hloupej sen. Bohužel se mi zatím nepodařilo probudit do Vánoc provoněných pohodou, do vysněné lyžovačky... 20.12. dostala starší dcera angínu. V úterý jsme za doktorkou spěchali s tou dvouletou. A pak hořely a hořely. Antibiotika braly zbytečně. Štědrý večer jsme trávili ve frontě na pohotovosti v Motole. Mezitím jsem něcojakochřipku dostala i já. Po týdnu stále smrkám potoky hnisu, které tečou i z očí. Pak se složil i můj muž. Odložili jsme Vánoce i babičky. Ty ale horlivě přijely... a lehly také. Mámě praskla protetika za 72.000,-, jedla večer krupicovou kaši. Rybu pozřeli jen ti nejodvážnější. Včera praskla voda u další babičky doma... nebydlí zrovna blízko. Tak nevím. Štípněte mě prosím!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.