| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Je to o citlivosti

Postizene dite muze byt ve skolce maximalne 4 hodiny. Pul hodiny tam, pul zpet./Plus minus, oblikani da zabrat./ A mama ma tri hodky na nakupy v klidu, ja osobne jsem chodila domu spat, protoze syna v noci polohuju /fakt nechci byt ukrivdena, ale byla jsem na dne/. A pokud nebudu moc zaparkovat na vozickarich, protoze jina ustvana mama si skocila do lekarny,aby to mela rychleji zarizene, tak to skousnu. Asi to je nespravedlive, ale je to tak. Studovala jsem specialni pedagogiku, pracovala s mentalne postizenymi, ale nic z toho mi nepripravilo na zivot s postizenym ditetem. Hluboce se sklanim pred vsemi, kteri to zvladaji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.