Nesnáším lidi,kteří posuzujou druhé podle televize,či co napíše časopis,lidi co nemají zkušenosti a kážou,neumí se na věc podívat z více stran.Prožívám to i bez telky každou chvíli.Přesně tuším co cítíte i já mám potřebu všem vysvětlovat a vykřičet,že nejsem taková a maková a jsem hodnej člověk co je jen na vše sám a večer pláče do polštáře!!!Jste určitě skvělá máma a ti chlapi co vám tam vybrali to byli opravdu hrůzy co ani jedné z vás nesahali ani po kotníky a je fakt,že super chlapi jsou,ale ti určitě nejsou sami a neshánějí ženu v inzerátech!Pořád přemýšlím co dělám špatně,jak uživit děti bez táty,jak se nezbláznit a neskočit z mostu,jak své děti strašně moc miluji a občas se chovám nehezky,protože mi rupnou nervy a nedokážu se hned zklidnit.Pak brečím a je mi to líto jaká jsem.Prosím pána boha,aby se nade mnou slitoval a já měla pro sebe a děti alespoň vlastní bydlení a peníze na jídlo a poplatky.Ale to už jsem hodně odbočila.Netrapte se!Neznám mámu,která je na vše sama a občas jí nervy nerupnou a co se televize týká no tak to by nebyl zajímavý pořad kdyby v něm bylo vše jen pěkné a v pořádku.