| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Je to o citlivosti

Nikdy v životě bych si nedovolila poučovat postižené lidi, nebo jejich příbuzné, co by měli dělat, a jak by se měli chovat! To je prostě a jednoduše NEVYCHOVANÉ!

honey,promin,ale na tohle nemužu nereagovat.To co jsi napsala beru všeobecně.Já s dětma bydlela v bytě pod jedním postiženým (hluchoněmým)a věř tomu,že to bylo peklo.Bydlel tam s ním jeho kamarád.Každodenní návraty z hospody kolem 1 hodin,většina návratu byla s řevem,hádkama,.....Řešlila to přednostně a okamžitě policie s MU,z MU měl podmínku s výstrahou že ho vystěhují.A myslíš že to pomohlo?Každý den za ním chodila jeho mamka.Snažila jsem se to vyřešit i s ní,ale bohužel.Je jí názor?Pepa(syn) nepije,protože nemuže kvuli lékum a chodí brzo spát.A MUSIME mít na měj ohled,protože je postižený.Jednou jsem si k němu dopoledne byla něco pujčit.Otevřela mě jeho matka a šeptala.Když jsem se ptala proč,tak mě odpověděla,že ten jeho kamarád je po noční a spí-šeptalo se proto aby ho nevzbudili:-(((((((.Ale na moje děti a na nás,kteří jsme se chtěli v noci vyspat nikdo z nich ohled nebral
A co proti nim pomohlo?Jednou je tam šel muj manžel v noci uklidnit a bylo mu řečeno,že oni si mužou dělat co chtějí,protože tam bydlí dýl než mi a mi mužem pouze držet hubu a krok-doslova.Tak se ještě mého manžela nepovedlo vytočit.Vytáhl si toho "zdravějšího" z bytu před barák a tam mu stručně vysvětli,jak se budou chovat.A od té doby tam byl klid.Zdá se ti to nevychované?
PS:ten dotyčný postižený,si své postižení zpusobil sám.Srazilo ho dvakrát auto(v rozmezí 2 let),když myl hodně opilý a to jsou následky.Při druhé havárce ho museli v nemocnici nechat pořádně vyspat i když měl vážná zranění,protože těch promile měl v sobě prý až moc a nikdo si netroufal s ním něco dělat.Myslíš si,že by takovým lidem měl platit stát inv. duchod?

Samozřejmě,to co jsem napsala neplatí pro pana Dolejše a dalším.Jenom jsem chtěla připomenout,že nejsou jenom ti hodní,ale i ti postižení,kteří všem v okolím mužou pěkně znepříjemnit život.A na takové se má brát taky ohled?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.