| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nevychovanec? Aspík!

Ahoj Vilmo,tak mudr.Krejčířová mi do druhého dne odepsala,podle toho jak jsem syna popsala,by to opravdu mohl být AS,ale jen ta nejlehčí forma tzv Logický AS.Dokonce nám nabídla termín(někdy v březnu,přesný datum mi dá vědět v unoru),jsem ráda~:-D.Snad budu už mít klid a budu vědět,na čem jsme~b~.Zatím mu máme vše logicky vysvětlovat,je tam prej výhoda jeho IQ,které by nám mělo pomáhat a spoustu věcí ulehčit.:-).Třeba nám i poradí co dělat,když se zrovna chová jako debílek~j~.Tak zatim pa a ozvi se.Jdu ještě na nadanedeti,jestli se mi teda povede tam přihlásit~d~,vůbec mi to nejde,jsem registrovana,napíšu všechno dobře,odpoví to přihlášení proběhlo uspěšně... a nic~a~.Přihlášená nejsem.Jestli mi to nějak blbne~:(..nevím.Tak papa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.