Lucko, ja mela doma neco podobneho, ale to pochopi jen ten, kdo neco takoveho prozival.Chapu, jak se citis a proc nektere veci vidis takto.Neni to jen touha osamostatnit se, je to v necem jinem.A ja chapu v cem, ale nechci to tady rozebirat.
Neni nad to, mit fajn rodinu, kde se da komunikovat v klidu a rozume.
Myslim Lucko, ze u Vas je problem jinde.....myslim, ze rodice maji asi problemy.Mozna spolecne, mozna v praci, mozna s pribyvajicimi roky i financni, protoze rok od roku je vse drazsi....vis, ona potom ani ta pohoda neni.Nekdo se s tim vyrovnava hur a pak je neprijemny na ty sve nejblizsi.Proste ma tolik starosti a trapeni, ze kolem sebe siri jen tu nervozitu.
Ona plna vana neco stoji napr.Ale zase jednou za cas ani ja nekecam, kdyz syn touzi splouchat se....
Mozna Vasio tom nechteji a nedokazi s Vaa mluvit a resi vse podrazdene.
Jak tu nekdo radil...zkus mamce napsat e-mail.Jak vse citis, co Te trapi, co Te mrzi...co bys chtela zmenit a proc.
Co s mamkou udelat ,,damsky den".Jit sami 2 do kina a pka na drink, kafe.....a tam ji vse rict.Rict ji, co vsechno Ti vadi a co Te mrzi a chtit slyset i kritiku od ni na Tebe.A v klidu diskutovat.Krikem jeste nikdo niceho nedocilil.
Ono by toho bylo vic, co bych Ti napsala, ale ne tady.
Preji Ti, at vse vyresis v klidu.Pokud i po promluve s maminkou nic nevyresis, odstehuj se a s pritelem si zkuste zit po svem.
Ja to tak v 19ti udelala a vyresilo se strasne moc veci.
Předchozí