Ahojky,
to je dobře, myslím, že Ti určitě poradí, na těch diskusích, co čtu, ji všichni moc chválí. Pro mě diagnóza taky byla úleva. Ale byli jsme jinde. Akorát mě celkem štve, že jsou všude tak přetížení. Rada po dvou měsících čekání už není to pravé - u Tebe teď jo, ale když potřebuješ něco konkrétního,je to horší. Mě ta diskuse na nadaných dětech funguje normálně - zase mi někdy blbne tahle.
Pořád mám takové úvahy se jít poradit někam, kde se starají o nadané děti - ale nevím, jestli by mi to k něčemu bylo. Nikde spádově do 50 km u nás žádná taková škola není- a ta naše toleruje jeho výkyvy, ale nerozvíjí ho. Navíc si myslím, že s přibývajícím věkem se jeho nadání trošku vytrácí, ale možná je to jen můj dojem.
Už jsem Ti to psala, nechceš mi psát raději na můj mail, docela by mě zajímalo i podrobněji, jak se Tvůj syn projevuje - jestli budeme mít stejnou diagnózu, bylo by zajímavé trochu porovnat, co zabírá v různých situacích - taky to máš určitě zmáklé. A navíc všechny detaily, co provádí bych asi veřejně moc rozepisovat nechtěla.
Ahoj a když napíšeš, budu ráda.
Předchozí