musím potvrdit tvoje slova - sama cítím, že potřebuji přísun informací, jsem na začátku cesty a všechny poznatky ať pozitivní či negativní mi pomáhají. Když čekáš miminko tak si nakoupíš knížky a studuješ a studuješ a ptáš se a koukáš. Při přijetí dítěte do rodiny není moc kde čerpat, koukat taky ne - pak, ale je tady světlý bod - "rodinka", tvoje články a články ostatních prima lidiček, diskuse Náhradní rodina.
Jsem ráda, že jsem tvoji rodinku viděla (ačkoliv krátce). Holky i kluci jsou moc šikovní (divadlo, baletní vystoupení atd.). Ještě jednou díky za články ....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.