autorka prostě svůj porod vnímala jako pohodový a to je přeci důležité vnímat to tak. Já jsem původně také chtěla rodit podle "porodního plánu, pohodově, intimně, alternativně atd", ale osud chtěl jinak a porodila jsem o dva měsíce dříve, po odtoku plodové vody. porod musel být vyvolán a absolvovala jsem všecha možná vyšetření, které bych za normálních okolností odmítala. v tu chvíli jsem myslela jen na mimi a to co dělají se mnou mi bylo docela fuk. Přes to všechno můžu svůj porod nazvat pohodový. a také na něj ráda vzpomínám. je to asi také tím, že můj syn je naprosto zdravý ťuk ťuk ťuk. Těším se na další těhotenství a porod a doufám že ho budu moci vnímat také jako pohodový, i když si přeji aby probíhal úplně jinak než ten první.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.