Maminky, co jste proti odnášení novorozence hned po porodu...A co fototerapie? Když už má tu smůlu a musí na ni jít a ležet tam třeba 2-3 dny? Obvykle to dělají tak třetí den po porodu, když už si na maminku zvykne, a to mi přijde daleko brutálnější, než pár hodin po porodu. V nemocnici, co jsem byla já, jsme za ním mohli jít akorát na 20 minut, jednou za čtyři hodiny a v tom termínu ho přebalit, nakojit. Většinou jsem jí nestihla ani seškrábat přischlá hovínka k zadku, natož nakojit, tak jí museli dávat stříkačkou. Dost často nás zapomněli zavolat a pokud jsme se tam vypravily sami, tak nám sestry hrozně nadaly...
Jsem ráda, že malá, jak byla narozená dřív a měla žloutenku, všechno prospala...a nevnímala ten hnusný ikubátor,ubrečené dítě,které tam leželo s ní v jednom inkubátoru a to nechutné vedro, z kterého byla rozpálená až běda...no a taky nepřítomnost mámy samozřejmě.
Co vy na to? Myslíte, že tohle už dítě tolik negativně neovlivní, když bylo den, dva nepřetržitě u matky?Já toto považuji za horší variantu, než nebýt u mámy pár hodin po porodu...(nás teda potkalo obojí :-()
Předchozí