Vážená paní Lauro,
kde vůbec v sobě berete tu drzost hodnotit vztah Danieli ke svému synovi. Pochopila jsem, že ji osobně vůbec neznáte. Já ano, mám to štěstí. A jestli svého synka přijala? podívejte se jí do tváře, když se dívá na svého synka.
Byla jste to snad vy, kdo kromě neustálých doporučení jak ze strany odborné, tak i laické veřejnosti dát malého do ústavu a pořídit si zdravé dítě, prostě vést normální život byl vystaven takovému tlaku? Víte vůbec, že skoro 3/4 roku nevěděli, zda bude Lukášek žít? A že jeho maminka s ním byla neustále? Nevím jak moc má postižené dítě Vaše známá, ale Lukáš není schopen ani udržet hračku, je zcela odkázán na pomoc matky. Péče je 24hodinová, protože i v noci k němu stává a mění mu polohy, neotočí ani hlavičku. Pamatuji se, že 1.rok nespali víc než 2 hodiny denně... A do toho je vystavena nespravedlinosti našich soudů, kteří viníka sprachsprostě nechali na svobodě.
Vadí vám, že na to upozorňuje? Že ví, kdo může kdykoliv ublížit zase jinému dítěti, tak se snaží veřejnost varovat? Vadí vám, že se angažuje a přes svůj životní příběh se snaží pomoc dalším co to potřebují.
Kromě všeho toho moralizování a bla bla bla, které vypouštíte s pusy, napiště také prosím něco o Vás. Co vy děláte pro to, aby byl tenhle svět trochu lepší?
Nemůžu si pomoci, ale jste neskutečně hloupá žena.
K.
Předchozí