| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí pohodově

První dítě jsem porodila ve svých 21 letech klasicky na porodním - polohovatelném lůžku a na porod mám ty nejhezčí vzpomínky. Porod byl rychlý, celkem trval necelé dvě hodiny. Klystýr ani holení se nestihlo, při porodu mě nastřihli, ale ani jsem to nepostřehla. Po porodu mi dceru odnesli jen na nezbytně dlouhou dobu, pak jsem ji měla u sebe. Měla jsem částečný rooming, za který jsem byla nesmírně vděčná, přeci jen, ruku na srdce, ať si říká kdo chce co chce, po porodu se vždy dostaví únava a tak jsem byla opravdu nesmírně ráda, že jsem se alespoň v noci vyspala...možná jsem sobecká krkavčí matka, která myslí jen na sebe, ale prostě jsem to tak chtěla a potřebovala.....Druhý porod byl v té samé porodnici, opět klasicky. Oproti prvnímu byl o kousek delší, celý trval 4 hodiny. Holeni ani klyzma se opět nestihlo, porod byl bez nástřihu,syn měl omotanou pupeční šňůru kolem krku, takže byl chvilku na kyslíku, jinak celé jako poprvé - opět vytoužený částečný rooming.....Chtěla jsem tím jen říci, že na klasickém porodu nevidím nic špatného...pravda, jiný neznám, ale nedovadu si představit, že bych rodila někde zavěšená, nebo na stoličce...proti gustu......Závěrem...nelíbí se mi jak se dnes haní klasický porod i ten má své kouzlo a mě se v polosedu rodilo báječně. Autorce díky za vzpomínku na vlastní porod a přeji jí ať je i její druhý porod tak pohodový.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.