Jistě to máš pravdu, stejně jako lze potkat nekvalitního lékaře, byť klasického.
Kdysi ještě na střední školé jsem trpěla tím, že jsem třeba psala a vypadla mi tužka z ruky a křeče jak blázen.
Doktorka - ortopedka mě prosím rok a půl léčila zápěstí - obstřiky, elektroléčba, před maturitou mi dala ruku na týden do gipsu aby si "odpočinula, vyšetření na karpální tunel apod. Vůbec netušila, proč se mi to pořád nelepší - až jednou jsem se dostala do rukou takového na první pohled ráznému ortopedovi, který mě chvilku poslouchal, pak jak jsem seděla na tom lehátku, ke mě přišel, jednu ruku mi dal za záda, druhou před prsa a zatáhl mě za ně nahoru - bolelo to. Řekl jen "houby zápěstí, ale krční páteř" - a poslal mě na Rtg. No a tam zjistili, že mám jaksi hnutá žebra a kosti v obslati krční páteře - zřejmě následek porodu kleštěmi a jak tehdy ještě kostra nebyla plně vyvinuta, narostlo to tam trošku šikmo.
Problém se časem stabilizoval, tak nějak sám od sebe... v podstatě už mě nic nebolí, jen nesmím dělat prudké pohyby hlavou do stran a mám v pravé ruce menší sílu stisku a mám jej citlivé na chlad.
No, takže tu doktorku nepovažuju zrovna za super...stejně tak, jako může být nekvalitní terapeut.
Jinak souhlas...všechno na světě se děje z nějakého důvodu a má svůj smysl.
Předchozí