| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí pohodově

protože nikdo přece nechce popadaná novorozeňátka z náručí jejich zesláblých matek

Sry, to je ale kravina. Po prvním porodu jsem vydupala dítě u sebe a když sestra měla kecy, že péči nezvládnu, tak jsem jí odpověděla, že zvládnu a kdyby ne, tak si na ni prostě zazvoním, aby přišla na pokoj. Tak jako tak po pokojích musí chodit, ptž u matek jsou i další (o pár hodin či dnů starší) děti a ona za nimi tak jako tak musí, takže z mého pohledu zdravotní sestry je naprosto jedno, jestli přijde za dítětem na pokoj za mnou nebo na samostatný pokoj pro děti dočasně bez matek.

Je mi naprosto jedno, jestli ty jsi chtěla nebo nechtěla mít dítě u sebe, to je tvoje věc. Ale argumentovat chudáčky děťátky popadanými na zem - to je demagogie. A popravdě řečeno silně mi to připomíná argumentaci, kterou jsem před lety ještě jako studentka a následně čerstvá sestra po škole, slýchávala od některých zdravotníků (lékařů i sester), proč by se neměli obecně vzato rodiče přijímat s dětmi do nemocnice = protože jim děti budou vypadávat z postýlek, dají jim najíst to, co děti aktuálně nesmí a vůbec je svým nezodpovědným chováním budou i jinak poškozovat a pro sestry bude práce navíc starat se o děti a ještě k tomu hlídat (ty všechny nezodpovědné) rodiče.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.