| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme v civilizované zemi

Uznávám, že šmahem odsoudil všechny (Vrchlabí tehdy bylo zavřeno), ale současně uznávám, že měl pravdu. Není tu porodnice, kde by byla jistota, že matka bude za svéprávnou respektována po celou dobu porodu i péče o dítě. Vždy je to loterie směny, tedy doby porodu. Měla jsem "vlastní" PA k porodu za oficiální poplatek dle ceníku, ale díky nevhodnému načasování porodu (do směny z mého hlediska nevhodné pediatričky) mi to dala sežrat aspoň pediatra, která mi během prvního přiložení dítěte držela dceru ve vzdálennosti 2 metrů od mých rukou a vítězoslavně mi tvrdila do očí, vidíte nemá sílu se ani přisát (na ty dva metry by musela mít minimálně dvoumetrový svinovací sosák) pak ji odnesla do inkubátoru a protože tušila, že z mé strany hrozí stížnost, napsala do propouštěcí zprávy o porodu, že dítě bylo přidušené a intubované. S tímhle bych se musela soudit, že to tak nebylo, otázka zní, kdo z personálu porodnice by si troufl svědčit, že tomu tak nebylo a zda by bylo respektováno jako věrohodné svědectví kamarádky, která jako doprovod při porodu místo otce hlídajícího doma starší děti trávila čas u inkubátoru a stejně se mnou viděla, že žádná intubace se nekonala. Pediatra jen nemá ráda nerychlené porody, jdoucí tempem miminka. Mimochodem tohle dítě po porodu vypadalo nejlíp ze všech a dostalo nenávistného apgara začínajícího 6, druhé si nepamatuju, ale i to bylo nižší 10, 10. Prvorozená naopak byla v dost špatném stavu, ale dostala alibistického 10,10,10 možná proto, abych si nemohla stěžovat na průběh porodu a byl důkaz, že dítě přece bylo úplně OK tedy průběh porodu taktéž. Autorovi článku tak moc rozumím. Označení Kocourkov taktéž.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.