A já zase na mlýny "shora" nevěřím, ale mlýny tu zrůdu stejně jednou semelou, a škaredě ... já tomu pevně věřím ...
Jinak-úžasná zpráva o Lukýnkovi-že se směje-brouček jeden :o),to mne teda hodně potěšilo,Danielo! Držím pěstičky! A že tedy potřebuje podněty ... - tak mne napadl jeden nápad - nestihnu ho zrealizovat hned,ale určitě do konce prázdnin to bude! Tak ,že se Lukýnek může těšit!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.