Ahojte holky máme za sebou strašně hektický a docela těžký týden. Kájík první 2 dny strašně řval že do školky nepůjde a pořád jsem ho musela ujišťovat, že maminka pro něj přijde. Ráno jim tam prý i blinkal. Ve školce ale prý už neplakal. Ve středu se to trochu začalo lámat a dnes už byl smířený s tím že do školky jde. Byl trochu nastartovaný k pláči jen při předávání. Když jsem pro něj dnes přišla už byl úplně v pohodě a prý dnes snědl celý oběd, což doma, aby u jídla nad ním stál s bičem. Mám hroznou radost, protože jsem si myslela, že bude brečet tak měsíc.V práci se mi taky líbí, akorát první 2 dny byly dost kruté-to ranní vstávání + vypravování Kájíka do školky.Dnes jsem se byla zeptat na výsledky krve-protilátky proti neštovicím a holky gól, mám pozitivní proběhlou infekci. To jsem teda fakt nečekala. Evi díky za tip.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.