| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme v civilizované zemi

Krditko, a myslíš, že ve fungujícím porodním systému je potřeba PÁTRAT po porodnici, ve které má rodička soukromí, dodržují se v ní doporučené postupy Světové zdravotnické organizace a nadto je možné předem znát toho, kdo bude se mnou u porodu? Já osobně si tedy fungující systém představuji tak, že toto mi jako naprostý základ nabídne KTERÁKOLI porodnice

Jinak autor psal, že ve V. rodili první dítě a že to plně odpovídalo jejich tehdejším představám. Ale pokud chtěli PŘEDEM znát toho, kdo bude u porodu - to je přeci jenom poněkud problém, ptž ani do Vrchlabí si nemůžou vzít svoji PAtku. I když na druhou stranu pravda je, že je to tak malá porodnice, že při troše snahy by se se všemi stihli seznámit, pokud by jim těsně před porodem nenastoupil někdo nový. Jinak třeba já měla u třetího porodu jak PAtku, tak lékařku, kterou jsem předtím nikdy neviděla (u druhého se mi naopak poštěstilo narazit na obě známé :o)). Dětské sestry jsem neznala vůbec.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.