No na 35 hodinách s odtečenou PV v Norsku nevidím nic strašného, rodila jsem tam sice v porodnici, ale taky s milou empatickou asistentkou. Od praskutí vody do porodu uplynulo 48,5 hodiny, je to naprosto ok, pokud mimčo není v tísni, k vyvolání se tam přistupuje až po 72 h. Já s tím byla naprosto spokojená (Sylvie
). Mmch., PV se průběžně dotváří, takže tam mimčo úplně nasuchu nezůstane. Jo....abych nezapomněla, tak samozřejmě jsem celou tu dobu v porodnici trčet nemusela, hned při první kontrole mi přidělili lůžko, na kterým jsem se zase uvelebila při kontrole druhý den (musela jsem tam zůstat, než manžel odtrénuje)...a pak večer, když mě tam odvezl před zápasem, abych evt. nezůstala trčet doma
). Představa, že mi v ČR někde po odtoku PV sami nabídnout odchod domů, asi reálná není, co, holky, jakou máte zkušenost?
Jo, a mmch., právě proto, že hodně času trávím v zahraničí, svou rodnou vlast miluji nadevše a nedám na ni dopustit...PŘES shnilost našeho porodnictví, korupční a jiné aféry našich politiků a vůbec celý ten Kocourkov, o kterém se dá číst denně v novinách.