| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme v civilizované zemi

Ja jsem taky rodila v Podoli, je to necele dva roky dozadu. Na porodnim jsem byla docela spokojena, par veci mi tam rozhodne vadilo, ale potom, ze vsechno dopadlo dobre, zvladla jsem privrit oci, pri dalsim uz bych to chtela jinak. Porodni plan jsem mela, chtela jsem to taky prirodnejsi, ale syn byl velky a tak se to trosku zvrtlo, protoze to nepostupovalo, jak by to postupovalo u ditete, ktere by bylo o 1 - 1,5 mensi, nez byl ten muj obr.
PA super, fakt uzasna, vyborna!!! Horsi byl pan doktor, ty pripominky po porodu si mohl odpustit. Dalsi vec je, ze kdyz jsem porodila, maleho ocistovali a vysetrovali na stolku za myma nohama, tzn. jsem pres doktorku nic nevidela, takze jsem na manzela volala, at to jde filmovat, abych si to mohla prohlidnout, co s nim delaj, alespon potom. Maleho mi taky odvezli, ale za to jsem byla rada, porod byl hodne komplikovany a ja byla tak silene unavena, ze jsem nemohla hnout ani palcem u nohy, takze kdyby s miminkem neco bylo, nevim, jak bych se k nemu zvedala, ale kdybych byla OK a on taky, rada bych si ho u sebe nechala. Ale co vim, v Podoli takhle berou vsechny miminka pryc. Chapu, ze inkubator muze nahrazovat mamincino brisko, ale co jeji naruc, jeji vuni, tlukot jejiho srdce :o( bylo mi fakt lito, ze jsem ho tam musela dat, ale fakt jsem nemela silu.

Vic veci mi ale vadilo na sestinedeli
- kdyz jsem zacala na sestinedeli krvacet, na pokoji nebyly zvonky a ja tam byla sama, fakt super.
- maly mel snizenou glykemii, potreboval vic prisunu zivin, ja nemela jeste mliko, dohoda s dr. znela davat mliko z banky a presto mu bez meho souhlasu sestry zacaly davat bebu!
- kdyz maly brecel, detska sestra rikala, ze je nemame chovat, ze si pak zvyknout na chovani a cely noci prorvou, ze si ne nesmime zhejckat! ~o~ takovy keci! Myslela jsem si svoje!
- kdyz jsem nemela jeste patej den mliko, tak mi sestra rikala "jaktoze nemate mliko? To ja druhej den po porodu kojila 50 a jeste musela odstikavat!" pekna podpora :o(
- Kuba se nechtel prisat, jen jednou to se mnou nekdo trenoval, kdyz mi to neslo znova, prinesli kloboucky, zkuste to s nima a bylo vyrizeno
- kdyz jsem ho nemohla probudit, mel navic jeste silnou zloutenku, pomohla mi detska sestra jen jednou s kecama "a co jako
Tahle detska sestra mi fakt hodne hnula zluci a zkazila mi moc muj pobyt v Podoli, jinak bych to hodnotila relativne dobre. Bylo videt, jak se ji moje spolubydlici, druhorodicka, zamlouva vic, uz to vsechno umela a nebyla s ni prace. Njn :o( Doufam, ze pri dalsim natrefim na lepsi!

Sorry za roman :o) ale autorove manzelce takovej porod zavidim, urcite si to uzili.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.