taky nic proti Vašemu rozhodnutí, to je každého věc, ale já bych si toto netroufla - ne vůči sobě, ale vůči dítěti. Rodila jsem dvakrát v pražské porodnici a nemůžu si stěžovat. Sice první porod byl zdlouhavý, druhý byl rychlovka, ale narazila jsem na velmi příjemnou mladou PA a doktorku sice ne extra příjemnou ("na co bych Vám dávala epidurál, když máte 3/4 porodu za sebou!"), ale určitě věděla, co říká. Rodila jsem 5 minut po půlnoci a že mi odnesli malou a že jsem se o ni nemusela vyčerpaná porodem (2-krát jsem omdlela po slezení z porodního lůžka) starat a že mi ji přinesli až druhý den dopoledne, jsem jen uvítala.
Pro mě osobně bylo hlavní přivést na svět zdravé miminko a jestli se kolem mě motá 1 nebo 5 lidí mi v té chvíli bylo opravdu jedno nebo jestli jsem na pokoji sama nebo se 2 maminkami. Porodnice pro mě je jistota, vše potřebné je ihned po ruce a on nějaký rychlý převot za kliniku od domácího porodu v případě velkých komplikací se nemusí někdy setsakramentsky vyplatit. To bych si vůči dítěti nikdy neriskla. Radši 4 dny malinkého nepohodlí, ale zato zdravé miminko.