Také se mi nelíbí, jak pán uráží naši zem, a vlastně i nás co jsme už rodily, protože podle něj tu není možno porodit, tak aby bylo vše nejlepší pro dítě a matku a tedy z toho jde zdůvodnit, že my jsme rodily v prostředí, které není dobré pro dítě. Já to aspoN tak chápu. Také by mě zajímalo, co znamená dražší dovolená. Každý máme jiné měřítko. Nedovedu si představit, tříleté dítě za dveřmi koupelny, kde probýhal porod. Rodila jsem 3x a nejsem typ, který si nechá vše líbit a vše akceptuje, ale se všemi porody jsem byla v Brně na Obilním trhu naprosto spokojená a stehy jsem měla vždy vstřebávací. Po porodu jsem byla vysílená a brala jsem jako samozřejmé, že sesty dítě omyjí, obléknou a potom donesou na pokoj. Nikdy mě nenapadlo někomu nedůvěřovat. Když jsem měla problém, tak jsem se ozvala a bylo mě vyslyšeno a problém k mé spokojenosti vyřešen. Ale na pokoji se mnou byly maminky, které potřebovaly poradit a pomoci hlavně s kojením, ale ty se neozvaly, na nic se neptaly a tiše trpěly. Některé sestry byly ochotné jiné byly méně ochotné, ale je to vše v nás, jak komunikujeme s okolím. Taky nevím, proč bych neměla zůstat v porodnici 72 hodin a jít domů dříve ráda, byla jsem ráda, že mám nastarosi pouze mimi a můžu jenom dopočívat, pokud je to tak strašná péče a nevím co ještě, můžete se přece před porodem podívat, zeptat. Tento článek fakt nechápu a takový přístup lidí mě vadí. I to, jak se rodiče dívají na ostatní rodiče a děti, jak je hodnotí, straní se od méně odpovídajících a ne dle jejich měřítka, atd.
Předchozí