| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jste na tom, rodiče?

Ahoj,
těžko se radí, co dělat, ale určitě tě povzbudí, když ti napíšu, že moje starší dcera byla to samé. Metoda nechat vyřvat nefungovala, ve dne nespala vůbec, v kočárku se s ní nedalo vůbec vyjet, vždy jsem se vracela s ní na ruce a kočárek tlačila prázdný. V noci jsem musela chodit a houpat jí na rukách, přinejlepším jsem spala na zádech a ona na mém břiše. Vzpomínám na jeden letní den, kdy jsem už byla totálně vyřízená, bylo vedro a malá řvala a řvala a já si pomyslela- co když mi rupne v bedně a vyhodim jí z okna? Šla jsem a všechny okna pořádně zabednila.
Dodnes nechápu, jak jsem vůbec v tomhle stavu mohla znovu otěhotnět, moje druhá dcera byla hotový andílek a ta starší se z toho postupně dostávala. Začala mluvit a spousta věcí se jí už dala vysvětlit, i teď je to náročné dítě, které ve srovnání s mladší sestrou vyžaduje daleko více pozornosti, ubezpečování o tom, jak ji máme rádi, někdy je náladová.
Při porodu šla nožičkama napřed a moje dětská doktorka tehdy prohlásila, že to bude osobnost a měla pravdu. Stejné je to u tvojí holčičky, také si nenechala diktovat zavedené řády.
Moje princezna je krásná devítiletá holka s vlastním názorem, touhou poznávat svět, sportovkyně a premiantka třídy a kdeže ty probdělé noci a proplakané dny, ztrhaná máma a nervózní táta, kdeže to je?
Takže věř, že den za dnem bude líp a jednou to bude jen vzpomínka na dobu, která tě v určitém směru posílila.
Ahoj Petra

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.