diky za podporu, asi byla moje reakce dost emocionalni...potratila jsem teprve pred mesicem...ja lekare pozadala o nejake vysetreni, navic mam uz 33 let, ale jak jsem uz psala, rekl, ze muzu potratit i 7x nez se to povede... navic tady v sev.Irsku, jak vis,ale zname v cr mi to neveri, gynekologa tehotna nevidi cele tehotenstvi/prip.az pri velkych komplikacich ci potratu:-[[/ vse se vyrizuje pres praktickeho lekare a pozdeji pres porodni asistentky... takze si nekdy rikam - zlate ceske zdravotnictvi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.